1. Főoldal
  2. Lemezlyukasztó gépek
  3. Lyukasztógép, szerszámok nélkül AP400

Lyukasztógép, szerszámok nélkül AP400

Készletinformáció:
+36-1 261 9295

Egyszeres működésű hidraulikus munkahengerrel szerelt nagyobb lyukasztóprés, első sorban készre festett lemezalkatrészek megmunkálásához. Stabil, gördíthető állványra van szerelve.. Benyúlás 400 mm. Névleges nyomás 700 bar.
Az AP400/250 gépekről német/angol feliratos videót megtekinthet ide kattintva.

Előfurat nélkül lyukaszthatunk vele kapcsolószekrény ajtókon, kis szekrényeken, dobozokon, kábelcsatornákon, akár egészen közel a szélekhez kör- négyszög-, téglalap- és alakos lyukakat.

A szerszámcsere egyszerűen elvégezhető. A “lézerpontozó” vörös sugara a szerszámközepet rávetíti a munkadarabra, így könnyen ráállhatunk a rárajzolt szálkeresztre. A bepontozás felesleges.
Beállítható ütközők segítik a széria munkát.

Nyomásforrásként az alsó képen mutatott AHP-S tápegységet szállítjuk hozzá,  A lézersugár powerbankos USB csatlakozású. A gép bármelyik másik hidraulikus tápegységünkkel is használható,
A Kapcsolódó termékek-nél jelzett opcionális lábkapcsolóval könnyebb a munka, különösen, ha egy személy egyedül dolgozik.
Idegen hidraulikus tápegység alkalmazása is lehetséges, de előzetes tárgyalást igényel.

A gép ára az alapgépet, a hidraulikus tápegységet kézi kapcsolóval, a lézersugár-forrást, az ütközőket és támaszokat, valamint a szerszámok befogásához szükséges valamennyi elemet tartalmazza, csak a lyukasztószerszámokat nem.
Az AP250/AP400-hoz használható lyukasztószerszámok az innen letölthető, kinyomtatható táblázatból választhatók ki és szíveskedjék róluk külön emailben ajánlatot kérni.  (Akkor is, ha esetleg tápegység nélkül kéri a gépet.)
A szerszámok ajánlatkéréséhez a legegyszerűbb, ha a kinyomtatott táblázaton a méret mellett X jellel vagy pipával a kértet megjelöli, majd szkennelve mellékeli az emailhez.

  • AP400
  • 28×28/Ø 40,5
  • 03195