1. Főoldal
  2. ALFRA Press helyhez kötött Lemezlyukasztó gépek, Szerelőasztal
  3. ALFRA lemezlyukasztógép, szerszámok nélkül AP400

ALFRA lemezlyukasztógép, szerszámok nélkül AP400

Készletinformáció:
+36-1 261 9295

Egyszeres működésű hidraulikus munkahengerrel szerelt nagyobb lyukasztóprés, első sorban készre festett lemezalkatrészek megmunkálásához. Stabil, gördíthető állványra van szerelve.. Benyúlás 400 mm. Névleges nyomás 700 bar.

Előfurat nélkül lyukaszthatunk vele kapcsolószekrény ajtókon, kis szekrényeken, dobozokon, kábelcsatornákon, akár egészen közel a szélekhez kör- négyszög-, téglalap- és alakos lyukakat.

A szerszámcsere egyszerűen elvégezhető. A “lézerpontozó” vörös sugara a szerszámközepet rávetíti a munkadarabra, így könnyen ráállhatunk a rárajzolt szálkeresztre. A bepontozás felesleges.
Beállítható ütközők segítik a széria munkát.

Nyomásforrásként az alsó képen mutatott AHP-S tápegységet szállítjuk hozzá,  A lézersugár powerbankos USB csatlakozású. A gép bármelyik másik hidraulikus tápegységünkkel is használható,
A Kapcsolódó termékek-nél jelzett opcionális lábkapcsolóval könnyebb a munka, különösen, ha egy személy egyedül dolgozik.
Idegen hidraulikus tápegység alkalmazása is lehetséges, de előzetes tárgyalást igényel.

A gép ára az alapgépet, a hidraulikus tápegységet kézi kapcsolóval, a lézersugár-forrást, az ütközőket és támaszokat, valamint a szerszámok befogásához szükséges valamennyi elemet tartalmazza, csak a lyukasztószerszámokat nem.
Az AP250/AP400-hoz használható lyukasztószerszámok az innen letölthető, kinyomtatható táblázatból választhatók ki és szíveskedjék róluk külön emailben ajánlatot kérni.  (Akkor is, ha esetleg tápegység nélkül kéri a gépet.)
A szerszámok ajánlatkéréséhez a legegyszerűbb, ha a kinyomtatott táblázaton a méret mellett X jellel vagy pipával a kértet megjelöli, majd szkennelve mellékeli az emailhez.

  • AP400
  • 28×28/Ø 40,5
  • 03195