Útmutató az ajánlatkérés/megrendeléshez

Az Önt érdeklő termék oldalán – az aktuális ár mellett – mindig megjelenik egy ilyen téglalap, egymagában vagy egy táblázatban. db
Ebbe tessék beírni a kívánt mennyiséget. A db eltűnik, marad a beírt darabszám.
Ha esetleg az ár helyén nincs ár, az azt jelenti, hogy a beszállítótól előbb nekünk is ajánlatot kell kérnünk. Ez esetben is ide db  kérjük beírni a kívánt darabszámot.

(Táblázat esetén akárhány sorba írhat darabszámot.)
A darabszám(ok) beírása után az oldal jobb oldalán a közelben lévő AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva a termék(ek) bekerül(nek) az ajánlatkérő űrlapba.
(Ha a fő termék mellé kapcsolódó terméket is kér, a fő termék és a kapcsolódó termék AJÁNLATKÉRÉS gombját is kérjük megnyomni.)

Baloldalt, az oldalmenü alatti AJÁNLATKÉRÉS TARTALMA mezőben, ez az ún. “kosár”, a kiválasztás eredményét mindig láthatja. Ha itt hibát észlelne, azt később az AJÁNLATKÉRÉS KÜLDÉSE gomb megnyomása után , de még a tényleges elküldés előtt módja van javítani.
Visszalépve az oldalmenübe, tovább folytathatja a termék kiválasztást akár ugyanabból, akár másik menüpontból.

Ha a termékek kiválasztását befejezte, kattintson a bal oldalon lévő AJÁNLATKÉRÉS KÜLDÉSE gombra és megjelenik az ajánlatkérő űrlap.

Az ajánlatkérő űrlapon a bejelölt tételek megnevezése, kódjele, nettó egységára, a tételár és a darabszám látható, alul pedig a tételárak összege, tehát a végösszeg.
Itt még változtathat mennyiséget, törölhet tételeket és visszamehet további kiválasztáshoz.

Az ajánlatkérő űrlap további mezőit kérjük kitölteni.

  • Email cím (Kötelező mező, hogy tudjuk az ajánlatot hova küldeni.)
  • A cég neve (Kitöltése ajánlatkéréskor opcionális, de Önnek is előnyös, ha megadja.)
  • Az ajánlatkérő neve (Kötelező mező.)
  • Az ajánlatkérő telefonszáma (Kötelező mező, hogy szükség esetén vissza tudjunk kérdezni.)
  • Üzenet (Kitöltése opcionális.) Itt kérheti, hogy az ajánlatkérést tekintsük megrendelésnek. Ez esetben nem ajánlatot, hanem rendelésigazolást küldünk, természetesen az Önt esetleg megillető kedvezmény figyelembe vételével.
    Ha GLS kiszállítást kér, a szállítási címet is ide kérjük beírni, de bármilyen tartalmú közlését szívesen fogadjuk.

Az ajánlatkérő űrlapot az AJÁNLATOT KÉREK gombbal továbbíthatja hozzánk. Egyúttal másolatot kap saját email címére az űrlapról.
A megérkezett kérésre általában egy munkanapon belül válaszolunk. Ez az idő csak akkor hosszabb, ha beszállítónkkal kell az ajánlatkérés kapcsán tárgyalnunk, és ő késlekedik a válasszal.
Ha valami nem egyértelmű az ajánlatkérés/megrendelésben, a tisztázás érdekében megkeressük Önt telefonon vagy emailben.

Ajánlatunkban tételesen megadjuk, hogy az ajánlat készítésekor mi van raktáron (a közbülső értékesítés jogának fenntartásával), a raktáron nem lévő tételeknél mi a várható átfutási idő és figyelembe vesszük az Önt esetleg megillető kedvezményt.

A fizetési mód – megállapodás hiányában és az első vásárlás alkalmával, – készpénz, bankkártya vagy előre utalás.

A DKC termékeknél az igen bő választék miatt csak hagyományosan, a termék tulajdonságainak megadásával írt email ajánlatkérést tudunk fogadni. A javítási célú ajánlatkéréseknél is emailt kérünk.

Próbálja ki! A második már „magától” fog menni!