Útmutató az ajánlatkéréshez

Az Önt érdeklő termék oldalán – a nettó ár mellett – mindig megjelenik egy ilyen téglalap, egymagában vagy egy táblázatban. db
Ebbe tessék beírni a kívánt mennyiséget. A db eltűnik, marad a beírt darabszám.
Ha esetleg az ár helyén nincs ár, az azt jelenti, hogy a beszállítótól előbb nekünk is ajánlatot kell kérnünk. Ez esetben is ide db  kérjük beírni a kívánt darabszámot.

(Táblázat esetén akárhány sorba írhat darabszámot.)
A darabszám(ok) beírása után az oldal jobb oldalán a közelben lévő AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva a termék(ek) bekerül(nek) az ajánlatkérő űrlapba.
(Ha a fő termék mellé kapcsolódó terméket is kér, a fő termék és a kapcsolódó termék AJÁNLATKÉRÉS gombját is kérjük megnyomni.)

Baloldalt, az oldalmenü alatti AJÁNLATKÉRÉS TARTALMA mezőben, ez az ún. “kosár”, a kiválasztás eredményét mindig láthatja. Ha itt hibát észlelne, azt később az AJÁNLATKÉRÉS KÜLDÉSE gomb megnyomása után, de még a tényleges elküldés előtt módja van javítani.
Visszalépve az oldalmenübe, tovább folytathatja a termék kiválasztást akár ugyanabból, akár másik menüpontból.

Ha a termékek kiválasztását befejezte, kattintson a bal oldalon lévő AJÁNLATKÉRÉS KÜLDÉSE gombra és megjelenik az ajánlatkérő űrlap.

Az ajánlatkérő űrlapon a bejelölt tételek megnevezése, kódjele, nettó egységára, a tételár és a darabszám látható, lejjebb a nettó végösszeg.
Itt még változtathat mennyiséget, törölhet tételeket és visszamehet további kiválasztáshoz.

Az ajánlatkérő űrlap további mezőit kérjük kitölteni.

  • Név (Kötelező mező, hogy meg tudjuk szólítani.)
  • A cég neve, címe, adószáma (Kitöltése ajánlatkéréskor opcionális ugyan, de ha megadja, a cégnek szóló komplett ajánlatot tudunk küldeni.
    (Adószám nélkül nem lehet partnerünk.)
  • Az ajánlatkérő telefonszáma (Kötelező mező, hogy szükség esetén vissza tudjunk kérdezni.)
  • Email cím (Kötelező mező, hogy tudjuk az ajánlatot hova küldeni.)
  • Üzenet (Kitöltése opcionális.) Itt kérheti, pl. hogy az ajánlatkérést tekintsük megrendelésnek. Ez esetben nem ajánlatot, hanem rendelésigazolást küldünk, természetesen az Önt esetleg megillető kedvezmény figyelembe vételével.
    Pályázatos ajánlat igényét is ide kérjük beírni, de bármilyen tartalmú közlését szívesen fogadjuk.

Az ajánlatkérő űrlapot az AJÁNLATOT KÉREK gombbal továbbíthatja hozzánk. Egyúttal másolatot kap saját email címére az űrlapról.
A megérkezett kérésre általában egy munkanapon belül válaszolunk. Ez az idő csak akkor hosszabb, ha beszállítónkkal kell az ajánlatkérés kapcsán tárgyalnunk, és ő késlekedik a válasszal.
Ha valami nem egyértelmű az ajánlatkérés/megrendelésben, a tisztázás érdekében megkeressük Önt telefonon vagy emailben.

Ajánlatunkban tételesen megadjuk, hogy az ajánlat készítésekor mi van raktáron (a közbülső értékesítés jogának fenntartásával), a raktáron nem lévő tételeknél mi a várható átfutási idő és figyelembe vesszük az Önt esetleg megillető kedvezményt.

A fizetési mód – megállapodás hiányában és az első vásárlás alkalmával, – készpénz, bankkártya vagy előre utalás.

A DKC termékeknél az igen bő választék miatt csak hagyományosan, a termék tulajdonságainak megadásával írt email ajánlatkérést tudunk fogadni. A javítási célú ajánlatkéréseknél is emailt kérünk.

Próbálja ki! A második már „magától” fog menni!