1. Főoldal
  2. Magunkról
  3. Minőségirányítás

Minőségirányítás

Minőségpolitika

Társaságunk tudatában van annak, hogy létének és fejlődésének feltétele, hogy az általa forgalomba hozott termékek és nyújtott szolgáltatások maradéktalanul, tehát jogos reklamációk nélkül megfeleljenek a hatályos előírásoknak és a megbízók/vevők elvárásainak.

E cél elérése érdekében a HIDRA-MIX Kft. az alább felsorolt tevékenységekre:

  • fémmegmunkáló készülékek és tartozékaik gyártása, kereskedelme, szervize,
  • egyedi termékek gyártása, fémmegmunkálás,

megfelelő technikát működtet, jó szakembereket foglalkoztat, kereskedelmi tevékenységében igényes, csak minőségileg ellenőrzött beszállítóktól származó, kifogástalan eszközöket és tartozékokat hoz forgalomba.
A tevékenység során tekintettel van a szervezet környezetére, a jogszabályok és a szabványok változásait naprakészen figyelemmel kíséri.
A minőségirányítás támogatása cégünk vezetésének, valamint megfelelő képzettséggel és képesítéssel rendelkező munkatársainak feladata. Minden munkatársunk felelős saját folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy vevőink, üzleti partnereink elégedettségéhez hozzájáruljon.
Ennek megvalósítása érdekében a társaság a teljes tevékenységére kiterjedő,

az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert

működtet, amelynek aktualizálását és fejlesztését feladatának tekinti.

A HIDRA-MIX különös gondot fordít tevékenysége színvonalának állandó javítására, ennek érdekében a dolgozóinak minőségszemléletét folyamatosan fejleszti. Munkája során figyelemmel kíséri vevőinek elégedettségét, és figyelembe veszi a vevőkapcsolati tapasztalatokat, a szabványokban és jogszabályokban lefektetett normákat.
A HIDRA-MIX tevékenysége során törekszik az emberi élet minőségét előnyösen befolyásoló környezetbarát eljárások kialakítására, illetve ezek alkalmazására.

Budapest, 2018. március 12.

Mitterer Gyula
cégvezető

Minőségirányítási rendszerünk 2001 óta folyamatosan tanúsított.

Az érvényes tanúsítvány innen letölthető.