1. Főoldal
  2. Magunkról
  3. Minőségirányítás

Minőségirányítás

MINŐSÉGPOLITIKA

Társaságunk elkötelezett abban, hogy az általa előállított termékek (és szolgáltatások) tekintetében maradéktalanul megfeleljen a hatályos előírásoknak és a megbízói/vevői követelményeknek.

E cél elérése érdekében a HIDRA-MIX Kft.

  • a kábelsaru prések és sínhajlítók tartozékainak gyártására,
  • a szerszámok és tartozékaik készletezésére, forgalmazására, továbbá
  • a kézi és hidraulikus szerszámok javítására, valamint
  • a villamos kapcsolószekrények készítésére, szerelésére, és
  • a vevői tulajdonú termékek megmunkálására

megfelelő technikát működtet, jó szakembereket foglalkoztat, kereskedelmi tevékeny­ségében igényes, csak minőségileg ellenőrzött beszállítóktól származó, kifogástalan kéziszerszámokat és tartozékokat hoz forgalomba.

A tevékenység során tekintettel van a szervezet környezetére, a jogszabályok és a szabványok változásait naprakészen figyelemmel kíséri.

A minőségirányítás támogatása cégünk vezetésének, valamint megfelelő képzettséggel és képesítéssel rendelkező munkatársainak feladata. Minden munkatársunk felelős saját folyamatos fejlődéséért, és úgy dolgozik, hogy vevőink, üzleti partnereink elégedett­ségéhez hozzájáruljon.

Ennek megvalósítása érdekében a társaság a teljes tevékenységére kiterjedő, az

MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert

működtet, amelynek szinten tartását és fejlesztését alapvető feladatának tekinti.

A HIDRA-MIX különös gondot fordít tevékenysége színvonalának állandó javítására, ennek érdekében a dolgozóinak minőségszemléletét folyamatosan fejleszti. Munkája során figyelemmel kíséri vevőinek elégedettségét, és figyelembe veszi a vevőkapcsolati tapasztalatokat, a szabványokban és jogszabályokban lefektetett normákat.

A HIDRA-MIX tevékenysége során törekszik az emberi élet minőségét előnyösen befolyásoló környezetbarát gyártási eljárások kialakítására, illetve ezek alkalmazására.

Budapest, 2009. április 15.

Mitterer Gyula, cégvezető

Minőségirányítási rendszerünk 2003 óta folyamatosan tanúsított.
Érvényes 2018.06.25-ig.